Császármetszés > Szülés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Császármetszés > 9 weboldal. Kategória leírása: Császármetszéssel kapcsolatos írások, cikkek, szülési komplikációk.

szules.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Császármetszés, amilyennek látni szeretnénk
Császármetszés, amilyennek látni szeretnénk
http://bebilap.hu/terhesseg/csaszar.htm

Eredetileg életmentő műtét volt, ma már arra is találnak módot, hogy a páciens kérésére végezzék el. Világszerte heves viták kerekednek arról, jól van-e így. A szakembereket és a kismamákat egyaránt élénken foglalkoztatja, hogy miért és mikor kerüljön sor császármetszésre.

bebilap.hu
Császármetszés igény szerint?
Császármetszés igény szerint?
http://bebilap.hu/terhesseg/csaszarigeny.htm

Az utóbbi évek szemlélete szerint a szülészeten a nõ az orvos egyenrangú partnerévé vált. Vajon ebből az is következik, hogy akár úgy is dönthet: császármetszéssel akar szülni?

bebilap.hu
A baba szemszögéből
A baba szemszögéből
http://www.hazipatika.com/articles/Csaszarmetszes_a_baba_szemszogebol?aid=20 ...

A császármetszésről, mint a szülés egyik lehetséges válfajáról már sokan, sokfélét írtak és mondtak, de keveset olvashattunk erről a témáról a születendő baba nézőpontjából.

www.hazipatika.com
Dr. Immun - Császármetszés
Dr. Immun - Császármetszés
http://drimmun.com/szules/csaszarmetszes.html

Császármetszésnek nevezzük azt a hasi műtétet, melynek lényege a terhes nő méhének megnyitása és a magzat világra segítése. A császármetszés (latin neve sectio caesarea) a terhességet befejező műtétek közé tartozik, mellyel kikerülhető, hogy a magzat a szülőcsatornán keresztülhaladva jöjjön a világra. Maga az az elnevezés vágó metszést jelent magyarul

drimmun.com
Mikor szükséges a császármetszés?
Mikor szükséges a császármetszés?
http://www.hazipatika.com/articles/Mikor_szukseges_a_csaszarmetszes?aid=2008 ...

A császármetszéssel jól lehet időzíteni a szülést, kényelmes mind az orvos, mind a beteg számára. De jó-e a magzatnak és az anyának hosszabb távon? A műtét gyakoriságának drámai növekedése sejteti, hogy a műtéttel egyre gyakrabban élnek vissza.

www.hazipatika.com
A császármetszés
A császármetszés
http://www.hazipatika.com/articles/Csaszarmetszes?aid=20000414144527

A császármetszés lényege, hogy a magzatot a természetes szülőutak megkerülésével, a hasfal és a méh megnyitásával hozzák világra. Évszázadokig elsősorban azért alkalmazták, hogy az elhalt terhes méhéből kiemelhessék a magzatot. Mára azonban ez változott.

www.hazipatika.com
Császármetszés (Sectio caesarea)
Császármetszés (Sectio caesarea)
http://www.informed.hu/informed_site-ok/virtualis_klinika/szuleszet/?article ...

A császármetszés elvégzése az Önre és magzatára vonatkozó előnyök és hátrányok, következmények és a lehetséges szövődmények körültekintő és mélyreható mérlegelése után történik... Hogyan zajlik a beavatkozás? Milyen szövődmények fordulhatnak elő? Jelent-e veszélyt a császármetszés a gyermek számára?

www.informed.hu
A túl korai császármetszés
A túl korai császármetszés
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0931/246634/20090801_csaszarmetszes_szules_ter ...

A szabadon választott császáros szüléseknél a sürgősségi esetekhez képest csakis abban az esetben mutatkozott alacsonyabbnak a halálozási arány, ha a beavatkozást a megfelelő időpontban meginduló szüléseknél hajtották végre, a koraszülésekre azonban már nem volt érvényes ez az állítás.

egeszseg.origo.hu
Kicsik, picik és császárosak
Kicsik, picik és császárosak
http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=1878

Minden újszülöttnek egyfajta trauma az, hogy elhagyja a biztonságot jelentő anyaméhet, és alkalmazkodnia kell egy ismeretlen, új világ követelményeihez és körülményeihez. Vannak azonban olyan babák, akik még több törődést igényelnek.

www.netbaby.hu
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29755