Szülésre felkészítő tanfolyamok > 2. oldal > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szülésre felkészítő tanfolyamok > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Online magzat kommunikáció
http://www.kristalykert.hu/informacio/oldal/5/varandossag,-szules

Kicsit szkeptikus vagy a magzat kommunikáció kifejezés hallatán. Lépj kapcsolatba velem, és próbáld ki. Felemelő érzésben lesz részed nem kétséges. A bensőséges anya-baba kapcsolat már pocaklakó korban kialakul köztetek. A legmélyebb kölcsönhatás van a magzat, és az anya között. Ahhoz, hogy ezt megértsd, és megtapasztald nem feltétlenül szükséges a személyes találkozás lehetőség van az online magzat kommunikáció alkalmazására is.

Online magzat kommunikáció
AUM Jógaközpont
https://pest.aumjoga.hu/oratipusok/szulesfelkeszites/

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak.

AUM Jógaközpont
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 231 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 231 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29558