Gátmetszés > Szülés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gátmetszés > 7 weboldal. Kategória leírása: Gátmetszéssel, gátvédelemmel kapcsolatos írások, cikkek, tanácsok.

szules.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

kismama.hu - Gátmetszés
kismama.hu - Gátmetszés
http://www.kismama.hu/babavaras/gatmetszes/1731/

Magyarországon szinte valamennyi először szülő nőnél végeznek gátmetszést, más országokban sokkal ritkábban kerül sor erre a beavatkozásra. A szakemberek sem értenek egyet abban, melyik eljárás szolgálja inkább az anya és a magzat érdekeit.

www.kismama.hu
Gátregeneráló, egyénre szabott program
Gátregeneráló, egyénre szabott program
http://www.intimtorna.net/szules.html

intimtorna.net - A szülés hozta női változások és azok regenerálása.

www.intimtorna.net
Gátvédelem - gátmetszés
Gátvédelem - gátmetszés
http://www.babanet.hu/faq/szul07.php

Mennyire elfogadott a gátmetszés nélküli szülés a magyar kórházi gyakorlatban. Valóban szükséges-e minden esetben gátmetszést végezni? Igazából szólnak érvek az elvégzés mellett, és ellen is. Az ellenzők leginkább arra hivatkoznak, hogy az nem része a természetes szülés folyamatának, illetve, hogy a gyermekágyban kellemetlenségeket okozhat a gátseb. A gátmetszés végzése mellett szól viszont, hogy helyes alkalmazása esetén a szülés szövődményeként előforduló gátrepedések gyakorisága és súlyossága kisebb...

www.babanet.hu
Gátmetszés vagy császármetszés?
Gátmetszés vagy császármetszés?
http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20071205/gatmetszes_vagy_csaszarmetszes/

Minden anyuka nyugalmas, zökkenõmentes szülésre vágyik. De a gátmetszés komplikációnak számít-e? Hogy lehetne elkerülni, és hogy segítsük a gyógyulást? Olvasd el Békés Emőke dúla válaszát!

www.nlcafe.hu
Gátmetszés / Médiatár
Gátmetszés / Médiatár
http://www.hazipatika.com/mediatar/media/Gatmetszes/86

Gátmetszés esetén az orvos bemetszi a hüvely alsó részét. Ez kitágítja a hüvelybemenetet és így megelőzhető, hogy a baba megszületésénél elszakadjon a hüvely. A szülést követően a bemetszést összeöltik, hogy begyógyuljon.

www.hazipatika.com
szuloklapja.hu - Gátmetszés
szuloklapja.hu - Gátmetszés
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_cikk&CIKK_CI ...

A gátmetszés évszázados kérdés a szülészetben. Alkalmazása hosszú múltra tekint vissza. A XX. század elején kezdték alkalmazni, egyes kultúrákban azonban sohasem végeznek gátmetszést szülés idején, még szükséges (orvosilag indokolt) esetben sem.

www.szuloklapja.hu
Gátmetszés után
Gátmetszés után
http://www.illoolajok.hu/gatmetszes-utan.html

A gátmetszésnél a gyógyulás a seb hosszán és mélységén múlik, illetve a sebvarrás technikáján vagy a test saját gyógyulási folyamatán. Nagyon fontos, hogy minél többet feküdj, csak akkor ülj, állj, járkálj, ha nagyon muszáj! Léteznek olyan természetes gyógymódok, amelyekkel gyógyszer nélkül gyorsíthatunk a regenerálódáson. Nagyon hatékony tud lenni egy - külön erre a problémára kifejlesztett - aromaterápiás fürdősó is, amely ülőfürdőben használva már sok nő számára tette élvezetessé a fürdést a gátmetszés vagy -repedés fájdalmai ellenére. (1 teáskanál fürdősó 1 liter vízhez.)

www.illoolajok.hu
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29755