Ikerszülés > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ikerszülés > 5 weboldal. Kategória leírása: Ikerterhesség, ikerszülés.
Szponzorált linkek
Ikrek
http://bebilap.hu/terhesseg/ikrek.htm

Nagyjából 80 terhesség közül egyből ikrek születnek. Olyan családban, ahol korábban többször volt ikerszülés, nagyobb valószínűséggel kell vele számolni. Nagyon fontos, hogy az ikerszülésnél a maximális szakmai feltételek biztosítva legyenek. Általában epidurális érzéstelenítést is javasolnak. A vajúdás rendszerint nem tart tovább, mintha egy csecsemő születne. Miután az ikrek általában kisebb súlyúak és méretűek, a vajúdás sokszor kevésbé megerőltető és fájdalmas...

Ikrek
Ikersiker
http://www.ikersiker.hu/

Ikrekről nem csak ikreseknek. Ikerterhesség, ikerszülés az ikrek nevelése.

Ikersiker
Ikerterhesség, ikerszülés
http://www.babazo.hu/9honap/20051128ikerterhesseg.html

Nos, a sikertelenségi arány az ikerterhesség esetén 6-10%, azaz jelenleg azt mondhatjuk, hogy az ikerterhesség a terhesség legsúlyosabb szövődménye! Normál teherbejutási körülmények között 80 szülésre esik egy ikerterhesség, 6400 szülésre egy hármasiker, 60000 terhességre egy négyes. Ötösiker az elmúlt 20 évben (tudomásom szerint) kettő volt Magyarországon.

Ikerterhesség, ikerszülés
HáziPatika: Ikerterhesség
http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=114

Ikerterhességről akkor beszélünk, ha az anya egynél több magzatot visel. Bár sokan szeretnének családtervezési vállalásaiknak egyetlen szüléssel eleget tenni, az ikerterhességet a később felsorolandó okokból, kóros állapotnak tekintjük. Aszerint, hogy egy megtermékenyített petesejt szétválásából fejlődnek ki az ikrek vagy két egyszerre megérő petesejt egy időben termékenyül meg, egypetéjű, illetve kétpetéjű ikrekről beszélünk.

HáziPatika: Ikerterhesség
Ikerszülés - Index Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9033725

Kérném az ikres szülőket, ikreket és egyéb hozzáértőket, írjanak ide tapasztalatokat, intelmeket, hasznos tanácsokat, vagy bármi olyan valós okosságot, amivel csökkenthető lenne ez az amúgy természetes aggodalom...

Ikerszülés - Index Fórum
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29605