Kórházak, szülészetek > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kórházak, szülészetek > 12 weboldal. Kategória leírása: Kórházak, szülészeti osztályok.
Szponzorált linkek
Semmelweis Egyetem Budapest
http://www.noi1.hu/

I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika. Az egyetemi klinikák sokrétű feladatához tartozik az orvostanhallgatók oktatása, nevelése, a szakorvosjelöltek és szakorvosok képzése és továbbképzése, valamint a tudományos kutatás, a szakmai irányelvek kidolgozása. Ezen túlmenően fontos helyet kap a legmagasabb szintű gyógyító munka, az elsősorban egyetemi tanrendi oktatást szolgáló, egyszerűnek mondható rutin diagnosztika és terápia mellett a progresszív betegellátási rendszer keretében a klinikára irányított súlyos és speciális ellátást igénylő betegek gyógyítása és az ehhez szükséges új módszerek kidolgozása, bevezetése. Klinikánk a szülészetben, nőgyógyászatban, neonatológiában (újszülöttgyógyászatban) jelentős kapacitással és műszerezettséggel, valamint kitűnő szakembergárdával rendelkezik.

Semmelweis Egyetem Budapest
Bababarát kórházak
http://www.bebilap.hu/korhazak/korhazak.htm

A kilencvenes évek elején a világ összes országába megérkezett az a levél, melyben a WHO és az UNICEF vezetői arra kérik a kórházakat, hogy indítsák el és patronálják a bababarát mozgalmat. Hazánkban a 100 szülészet közül 9 nyerte el a címet: a debreceni női klinika, a győri, a salgótarjáni és a miskolci megyei kórház, az esztergomi és miskolci városi kórház, a budapesti MÁV-Kórház, a Szent István és a csepeli kórház (amelyet 2003. szeptemberében bezártak). Összehasonlításként: Svédországban minden szülészet elnyerte a bababarát címet...

Bababarát kórházak
Telki Kórház
http://www.telkihospital.hu/szuleszet

A Telki Kórházban a szülőszobákat, a kórtermeket, a műtőt és az újszülött részleget megnyitottuk a család előtt. A szülőszobán megteremtettük mindazokat a feltételeket, amelyek a szülő nők kényelmét szolgálják (például: félhomállyal, csenddel vagy halk zenével, kellemes klímával, a szabad mozgás lehetőségével, videófelvétel készítésével). Továbbá lehetőség van arra, hogy a vajúdás alatt a kismama járkáljon, leüljön, guggoljon, vízben fürödjön, és bármikor lefeküdjön. Szülés, ahogyan Ön megálmodta, nyugodt körülmények között.

Telki Kórház
Budapest - Bajcsy-Zsilinszky Kórház
http://www.bajcsyszul.hu/

Bajcsy-Zsilinszky Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály honlapja. Osztályunk területvezető kórházként elsősorban két kerület X. és XVII. betegeinek a szülészeti és nőgyógyászati ellátásáért felelős. Természetesen a szabad orvosválasztásnak megfelelően a területen kívüli betegeket is fogadjuk. Osztályunk jelenleg 55 ággyal üzemel, és teljeskörü szülészeti-nőgyógyászati ellátást biztosít. Az általános bemutatkozáson túl külön szeretnénk bemutatni a szülőszobát, ami Budapesten az egyik legszebb, és legjobban felszerelt. Fontos, hogy lehetőség van állandóan, 24 órán keresztül a nagyfoku szülési fájdalmak csillapítására az epidurális fájdalomcsillapításra.

Budapest - Bajcsy-Zsilinszky Kórház
Budapest - Péterfy Sándor utcai Kórház
http://www.peterfyszuleszet.hu/

Péterfy Sándor utcai Kórház Szülészeti Osztálya. 1076 Bp., Péterfy Sándor u. 8.-14.

Budapest - Péterfy Sándor utcai Kórház
Budapest - Szent Imre kórház: Szülészet
http://imreszul.neologik.hu/

Budapest - Szent Imre kórház: Szülészet - nőgyógyászati osztály honlapja.

Budapest - Szent Imre kórház: Szülészet
A Boldog Születésért Alapítvány
http://www.boldogszuletesert.hu/

A Boldog Születésért Alapítvány. Szent István Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya 1096 Budapest, Nagyvárad tér 1. Az Alapítványt 1994-ben magánszemélyek alapították, a "mama- és baba-barát", illetve a családközpontú szülészeti ellátás személyi, és tárgyi feltételeinek megteremtésére. Az Alapítvány célja, hogy a szülészeti osztályok szemléletéhez hozzákapcsolódjon az anya és gyermeke szülés körüli együttlétének biztosítása, a szülést követően az anya és újszülöttje 24 órás "rooming-in" rendszerben történő elhelyezése. A fenti célokat szolgálja a gyermekágyas osztályok kórtermeinek komfortosítása, a kórházi személyzet képzése csakúgy mint a modern szülészeti eljárások meghonosítása a kórház szülészeti osztályán.

A Boldog Születésért Alapítvány
Gyula - Pándy Kálmán Kórház
http://www.pandy.hu/gyogyoszt/szulnogyogy.htm

A Békés Megyei Képviselőtestület Pándy Kálmán Kórház Szülészeti Nőgyógyászati Osztályán a területünkhöz tartozó, illetve a megye betegeit 75 ágyon látjuk el. Ezen kívül az osztályhoz tartozik két járóbeteg szakrendelés és számos speciális gondozó is. Az Ifjúsági Egészségügyi Központban történik a város várandósainak gondozása, illetve a Család- Nővédelmi Tanácsadás, valamint a gyermek nőgyógyászati szakrendelés. Az osztály orvosai mozgó szakorvosi szolgálat keretében látják el a kórház területéhez tartozó települések terhes gondozását.

Gyula - Pándy Kálmán Kórház
Down-kór kimutatása anyai vérből
http://www.prenatest.hu

A PrenaTest képes azonosítani a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességeket az anyai vérben található szabad magzati DNS-szakaszok elemzésével. Hatékonyságát tekintve alternatívája lehet az invazív eljárásoknak (magzatburok átszúrásával járó magzatvíz-mintavétel és magzatburokboholy-mintavétel). A teszt a 9-20. terhességi hét között végezhető, ikerterhességek esetében is alkalmazható, és akár egy héten belül megbízható eredményt nyújt.

Down-kór kimutatása anyai vérből
Szülészet
http://xn--krhzak-rta5l.hu/szuleszet.html

Információt kaphat, hogy mi is zajlik a szülészeten. Megtalálja a Magyarországon lévő szülészeteket.

Szülészet
MamaRose Szülészet
http://szuleszet.drrose.hu/

A Budapesten, magánklinikai környezetben működő Mamarose szülészet olyan családtervezési és szülészeti csomagokat vezetett be, melyek azon túl, hogy magukban foglalnak minden alapvető vizsgálatot (pl. ultrahang, vérkép vizsgálat), plusz szolgáltatásokkal is ki vannak bővítve, mint pl. életmóddal kapcsolatos tanácsadás. A magasan kvalifikált szakembergárda a legmodernebb berendezések használatával, illetve a kiterjedt intézményi háttérre támaszkodva bármilyen orvosi probléma megoldására képes. Hogy az ott tartózkodás minél zavartalanabbul teljen, a helyiségek kialakítása a minél bensőségesebb légkör megteremtése jegyében történt, a légkondicionált szobákban többek között széf, LCD televízió is található, sőt, a szülőszobai környezetet is az ügyféllel megbeszélve alakítják ki (pl. halk zene, illóolajok elhelyezésével). A szülészet oldalain bővebb információk is olvashatóak a Mamarose tevékenységeiről, a családtervezéstől a szülés levezetésén át a gyerekorvosi ellátásig.

MamaRose Szülészet
Terhesség alatti apasági teszt
http://www.ddc-magyarorszag.com/apasagi_vizsgalat.php

A DDC Laboratórium által végzett apasági vizsgálat segítségével eloszlathat minden esetleges kételyt a gyermek apjának kilétével kapcsolatban. Pontos és megbízható DNS-vizsgáló eljárásaink során minden törvényszéki mintát kétszer tesztelünk, ami 100%-os megbízhatósághoz, tökéletes eredményhez vezet. A DNS-vizsgálatok elvégzésén kívül szakértői tanácsadást kínálunk a DNS tesztekkel kapcsolatban, beleértve az apasági/anyasági/testvéri és származás/etnikai hovatartozással kapcsolatos kérdéseket is. Segítünk a DNS tárolással, kielemzéssel kapcsolatos kérdésekben, és törvényszéki tanácsadást is folytatunk.

Terhesség alatti apasági teszt
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29605