Otthonszülés > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Otthonszülés > 6 weboldal. Kategória leírása: Otthonszülés, dúlák, bábák, szülési szabadság, otthonszülés szabályozása.
Szponzorált linkek
Szabadon szülni
http://www.szabadonszulni.hu/

Talán hallottatok róla, hogy rendelet készül az otthonszülés szabályozásáról. Első ránézésre örülhetnénk is ennek, hogy végre legálisan lehet majd otthon szülni, de sajnos a rendelet-tervezet jelen formájában gyakorlatilag az otthonszülés betiltását jelenti. Ez nagyon aggasztó és elszomorító, viszont ennek kapcsán elindult egy nagyon érdekes szervezkedés azok között, akik otthon szültek, illetve akiknek valamiért szívügyük ez a téma.

Szabadon szülni
Holdudvar Bábaház
http://holdudvar.babahaz.hu/

Holisztikus, nőközpontú, nem-egészségügyi, szüléskísérő szolgálat és Kör-közösség. A bábai modell a várandósságot és a szülést normális, egészséges folyamatnak tekinti, és kulcsfontosságú életeseményként tiszteli.

Holdudvar Bábaház
Szülési szabadság?
http://www.youtube.com/watch?v=40vtQweRkM4

Szülési szabadság? Gondolatok az otthonszülésről. Megszólal: Kepes András, Feldmár András, Ranschburg Jenő, Létay Dóra,Láng Annamária, Filó Vera, Rácz Zsuzsa, Barcza Gergő, Galambos Péter, Ráckevei Anna, Juga Veronika...

Szülési szabadság?
Otthonszülés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Otthonsz%C3%BCl%C3%A9s

Az otthonszülés olyan gyermekszülés, ami kórházon kívül zajlik, legtöbbször az anya otthonában. Az otthonszülésnél általában jelen van egy bába (vagy más egészségügyi szakember), de néha előfordul az is, hogy nincsen. Ha a szülés lefolyása annyira gyors, hogy a bába nem ér oda időben, akkor is azonnal ellátja szülés után az anyát. Néha az anyák úgy döntentek, hogy bába nélkül hozzák világra gyermeküket, ezt szaksegítség nélküli otthonszülésnek nevezzük. Megkülönböztetünk tervezett és nem tervezett otthonszülést, a kettőt érdemes statisztikailag külön kezelni.

Otthonszülés - Wikipédia
Nyílt levél az Otthonszülés napja alkalmából
http://www.birth.hu/index.php?id=1719&cid=23311

Április 7-e, az Otthonszülés napja alkalmából nyílt levéllel fordulunk Gyurcsány Ferenc Miniszterelnökhöz, és kérjük, hogy a rendelkezésére álló minden eszközzel segítse elő a tervezett otthonszülések hazai helyzetének megnyugtató és hozzáértő rendezését.

Nyílt levél az Otthonszülés napja alkalmából
Otthonszülés Amerikában
http://www.babanet.hu/teto/otthonamerika.htm

A bábaság (avagy otthon-szülészség) Kalifornia államban engedélyhez kötött tevékenység. Gyakorlat, szigorú követelmények, ismeretek, és vizsgák letétele után szerezhető meg. Csak abban az esetben lehet otthonszülést levezetni, hogyha a várandósság nem veszélyeztetett kategóriában van.

Otthonszülés Amerikában
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29605