Szüléskísérés, szülésfelkészítés > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szüléskísérés, szülésfelkészítés > 14 weboldal. Kategória leírása: Szüléskísérés, szülésfelkészítés, dúla, bába, védőnő.
Szponzorált linkek
Tavam
http://www.tavam.hu/

A TAVAM önszerveződő női körök, kismamaklubok és anyakörök hálózata, amely segíteni kíván minden olyan egyéni és társas kezdeményezést, ami a szülést-születést, az élet megkezdésének feltételeit egyre jobbá, természetesebbé teszi, s ezáltal a szülő-gyerek kapcsolat, a családi felelősségvállalás és a tudatosság erősödését szolgálja.

Tavam
Gólyahír Egyesület
http://www.golyahiregyesulet.hu/

Nap, mint nap hallani a híradásokban megölt, elhagyott újszülöttekről. Ezeket az anyákat elítéli a közvélemény, de kapnak-e segítséget ahhoz, hogy más utat válasszanak kilátástalannak látszó helyzetükben? Mi segítséget nyújtunk nekik. A Gólyahír Egyesület azért alakult, hogy ezeket az eseteket megelőzzük. A megelőzés szakembereivel, a védőnőkkel fogtunk össze, hogy ezt megvalósítsuk. Ha az anya helyzetét nézzük (hiszen ő az, aki elpusztítja nem kívánt gyermekét) magára maradt, kétségbeesett, kilátástalan, igazán "terhes" állapotban lévőkről van szó.

Gólyahír Egyesület
Magyar Védőnők Egyesülete
http://www.mave.hu/

Védőnők az egészséges és boldog családokért. A Magyar Védőnők Egyesületének honlapja.

Magyar Védőnők Egyesülete
Magas színvonalú egészségügyi ellátás, biztosítással
http://biztositasegeszseg.hu

Egészségbiztosítás birtokában nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségügyi panaszával, hiszen a nap 24 órájában hívhatja a biztosító forródrótját, amin keresztül korlátlanul állnak minőségi szakrendelések az Ön számára. Nem kell többé várakoznia egy-egy diagnosztikai vizsgálatra, ráadásul gyors és minőségi ellátásban fog részesülni.

Magas színvonalú egészségügyi ellátás, biztosítással
Novák Julianna dúla
http://www.szulosuli.hu/juladula/Me.aspx

A 2001-ben alakult Magyarországi Dúlák Egyesületének szakmai koordinátoraként a szervezet országos hálózattá építésén, a TAVAM elnökségében pedig a méltó módon történő, minél természetesebb szülés-születés lehetőségének elterjesztésén dolgozom. Munkám célja annak elősegítése, hogy a szülés-születés élménye minél többeknek a természet csodája maradhasson és az emberi kapcsolatok bölcsőjében minél tovább ringatózhasson mindenki a kipottyanás veszélye nélkül. Szívesen megosztom a tapasztalataimat mindazokkal, akik egyénileg vagy csoportosan megkeresnek.

Novák Julianna dúla
Békés Emőke dúla honlapja
http://www.gyermekaldas.hu/

Egyéni konzultáció várandósoknak, szüléskísérés, szülésélmény feldolgozás, nevelési tanácsadás.

Békés Emőke dúla honlapja
Az igazság a szülésről
http://www.anyaleszek.hu/az-igazsag-a-szulesrol--cikk

Az alábbi sorokat Mr. Spock írta, aki egy amerikában tevékenykedő nőgyógyász és az index fórumán nyújt segítséget mindenféle nőgyógyászati kérdésben. Nekem Brekka ajánlotta, hogy még a szülés előtt feltétlenül olvassam el, többször is. Meg is tettem, és azt kell mondjam, Mr. Spock szavai a kellő időben visszhangoztak a fejemben, így jócskán hozzájárult ahhoz, hogy az első szülésemnél tudtam mit kell tennem. Minden kismamának ajánlom, mint kötelező olvasmányt.

Az igazság a szülésről
Megbízható orvosi másodvélemény - szülészet
http://masodvelemeny.hu/szakteruleteink/szuleszet

Kérjen Ön is orvosi másodvéleményt online szülészeti kérdésekben gyorsan, utánjárás nélkül, megbízható szakembertől! A masodvelemeny.hu oldalon nyújtott szolgáltatás keretében Ön meglévő, konkrét orvosi problémára kérhet független orvosi szakvéleményt, azaz felülvizsgáltathat egy korábbi orvosi diagnózis, javaslatot.

Megbízható orvosi másodvélemény - szülészet
Bátorítás szülés előtt
http://www.anyaleszek.hu/batoritas-szules-elott-valaszok-es-gondolatok-kisma ...

Bátorítás szülés előtt – Válaszok és gondolatok Kismamáknak! Először is szeretném Neked elmondani, hogy nem vagyok szakértő, nem vagyok szülésznő, sem orvos. Egy Anyuka vagyok, aki átélt két csodaszép szülést, és csupán csak azt szeretném, ha sok-sok kismama érezhetné ugyanezt. Ezért összegyűjtöttem néhány gondolatot, amely talán segít Neked, egy kedves és boldog Kismamának - aki még a Nagy nap előtt állsz - könnyebbé, nyugodtabbá, boldogabbá tenni a várandósságot, a szülés előtti heteket, s főként felkészülni a nagy eseményre: a vajúdásra és a szülésre...

Bátorítás szülés előtt
Lénárd Orsi Dúla
http://lenardorsi.hu/

Lénárd Orsi honlapja. Szép szülésélmény dúlával. A dúlaképzést Békés Emőke és Haas György vezetésével végeztem el. Jelenleg a Békés Dúlaműhely tagja vagyok, és független dúlaként dolgozom. A hozzám forduló édesanyákkal egyéni várandós-konzultáció keretein belül beszélgetek. Meghallgatom a várandósággal és szüléssel kapcsolatos érzéseiket, gondolataikat, és megválaszolom kérdéseiket, hogy jól informáltan dönthessenek arról, milyen körülmények között hozzák világra kisbabájukat. Igény szerint ott vagyok a vajúdás és szülés óráiban, hogy érzelmi és fizikai támogatást nyújtsak a leendő szülőknek. A kapcsolat a szülés után is megmarad, számíthatnak rám szoptatással, babaápolással...

Lénárd Orsi Dúla
Információ a dúlákról, munkájukról
http://www.anyaleszek.hu/informacio-a-dulakrol-munkajukrol--cikk

A múltban természetes volt az asszonyok számára, hogy asszonytársak segítsék őket szülés közben, akik saját élményeik, tapasztalataik alapján nyújtanak megerősítést. Asszonytársi segítő: ő a dúla.

Információ a dúlákról, munkájukról
Dúlák, segítők
http://www.tavam.hu/index.php?cid=52

Szolgálatban – ezt jelenti a görög eredetű dúla szó. Az elnevezést a szülés és születés világában Marschall Klaus honosította meg, olyan tapasztalt asszonytársi segítőt jelöl, aki a várandós érzelmi, fizikai, informatív szükségleteit segít kielégíteni a szülés előtt, alatt és után. Laikusok, akik képzésük során tanultak az orvosi beavatkozásokról és azokat el tudják magyarázni a szülőknek, így csökkentik a bennük lévő bizonytalanságot. Nem látnak el egészségügyi feladatokat, nem szülésznők vagy szülészorvosok, de az ő munkájukat egészítik ki azzal, hogy jelen vannak és személyes, személyre szóló lelki és fizikai támogatást nyújtanak, a szülő nő biztonságérzetét növelik...

Dúlák, segítők
Meddőség kezelése és gyógyítása
http://www.meddosegkezeles.com

Az oldalon a meddőség kialakulásának, okainak és ezek kezelésének és gyógyításának különböző módjairól lehet tájékozódni. A lombikbébi program mellett egy kifejezetten jó alternatívát találhat az, aki ellátogat, mert a reflexológiai kezelés gyakran már önmagában elég, hogy a szervezet képes legyen akisbaba kihordására.

Meddőség kezelése és gyógyítása
Pilates alapú gyógytorna szülés után
http://pilates-gyogytorna.hu/rehabilitacio/szules-utani-rehabilitacio/

Sok anyuka él abban a tévhitben, hogy a teste szülés után pár héttel a régi lesz. Sajnos, ez nem ilyen egyszerû, a kismamáknak sokat kell tenniük azért, hogy hasizomzatuk erejét, az általános erôállapotukat, no meg az alakjukat visszaszerezzék. Szülés után a haskörfogat nagyjából megegyezik azzal, amilyen 20-24 hetes terhesen volt. Tehát a méret lényegesen csökken, de bôven marad ledolgozni való. Központunkban pilates alapú tornával és gyógytornával segítjük a rehabilitációt, amely mind császár, mind természetes szülés után rendkívül fontos.

Pilates alapú gyógytorna szülés után
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29605