Szülés megindítása > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szülés megindítása > 5 weboldal. Kategória leírása: A szülés mesterséges megindítása.
Szponzorált linkek
A magzat túlhordása
http://www.anyaleszek.hu/a-magzat-tulhordasa--cikk

Mindenki arra vágyik, hogy gyermeke egészségesen születhessen meg. A magzat túlhordása legalább olyan ijedtséget jelent a kismamák számára, mint a koraszülés lehetősége. Mivel a méhlepény a 40. hét közeledtével zsugorodni kezd és kevésbé képes a magzat helyes ellátására, a kockázat növekedhet, így legtöbb esetben megindítják a szülést...

A magzat túlhordása
Megindítás
http://www.hazipatika.com/articles/Meginditott_szules?aid=20081120184911

A születési traumák kihatnak a személyiségfejlődésre. A szakemberek a megindított szülés és a fájdalom gyorsításának hatásait is vizsgálták. A megindított szülésnél a méhtevékenység fokozására általában oxytocint vagy pitocint adnak. A szülést akkor indítják meg, ha a megállapított terminust követő két héten belül spontán módon nem indul meg, vagy ha a méhlepény elöregedett. Egyes statisztikai adatok szerint a kórházi szülések közel negyven százalékánál alkalmaznak oxytocint vagy pitocint.

Megindítás
Mikor indokolt a mesterséges megindítás?
http://drimmun.com/szules/mikor-indokolt-a-szules-mesterseges-meginditasa.html

A szülés mesterséges megindításának vannak egyéni szempontjai, de adódhatnak egészségügyi problémák is, melyek indokolttá tehetik. Pl:: Magas vérnyomással rendelkező anyáknál, cukorbeteg anyáknál, idősebb nők esetében...

Mikor indokolt a mesterséges megindítás?
Feleslegesen megindított szülések
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Aggodalomra ad okot egy 17000 várandós nő bevonásával végzett skót tanulmány eredménye, amely szerint több alkalommal "indokolatlan" szülésmegindítás (szülésindukció) állapítható meg... Az indukcióra leggyakrabban használt módszer egy olyan gél hüvelybe történő felhelyezése, ami prosztaglandinokat tartalmaz, és fájásokat keltve megindítja a szülés folyamatát.

Feleslegesen megindított szülések
Kik isszák a bábakoktélt?
http://www.hazipatika.com/articles/Kik_isszak_a_babakoktelt?aid=20090310134250

Kíméletes (?) szülésindítás... Ajánlják is, meg nem is. Fű alatt terjed a híre, a kismamák orvosoktól, dúláktól, szülésznőktől hallanak róla, de a szakemberek nem szívesen adják hozzá a nevüket. Sohasem lehet tudni... Tudományos adatok, klinikai vizsgálatok bizonyítják: nem kuruzslás.

Kik isszák a bábakoktélt?
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29769