Apás szülés > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Apás szülés > 10 weboldal. Kategória leírása: Apák a szülőszobában, apás szülés.
Szponzorált linkek
Apaként én is szültem
http://bebilap.hu/terhesseg/apakentszultem.htm

Az emberek teljesen beleszorították a képzeleti és tudati világukat abba a téveszmébe, hogy a gyermekszülés az „természetszerűen” egy olyan kötelező és kikerülhetetlen szenvedésekkel (sőt: kínokkal) járó drámai (és egyes esetekben tragikus) aktus, amiben a minden nőnek - és általában „a nőnek” - teljesen magatehetetlenül és e „női sorssal” járó, kötelező nyomorúságnak kiszolgáltatottan kell részt vennie. Harmadik áldott állapotát élő (figyelem: nem terhes!) feleségem a napokban ideadta a Kismama folyóiratnak az apás szülésekről szóló élménybeszámolóit és nem hogy szomorúsággal, hanem döbbenettel kellett észlelnem, hogy a sok írás között egyetlen egy sem akad, amely a mi kettőnk pozitív szülési élményeit akárcsak meg is közelítené...

Apaként én is szültem
Apa születik
http://www.anyaleszek.hu/apa-szuletik--cikk

Nem sokkal a kisbaba megszületése után minden újdonsült apába belehasít a gondolat: mennyi új felelősséggel, kötelezettséggel és vele szembe támasztott igénnyel kell ezentúl megküzdenie. Csak mert világra jött egy rúgkapáló, gyakran ordítozó, kis lény, aki azért annyira édes.

Apa születik
Apás vagy sem?
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=26&alrovat=32&cikkid=454

Vigyük-e be a férjeket a szülőszobára? Szükség van-e a közös élményre vagy sem? A válaszok sokfélék lehetnek, de érdemes átgondolni.

Apás vagy sem?
Jó dolog-e az apás szülés? | Kismamablog
http://www.kismamablog.hu/szules/jo-dolog-e-az-apas-szules

Nyugat-Európában nagyjából 20 évvel ezelőtt terjedt el az apás szülés divatja és hazánkban is kb. 15 éve van mód rá, hogy apa is bent legyen a szülőszobán. Most azonban lassan leáldozóban a trend: tőlünk nyugatabbra egyre többen mondják azt, hogy nem szeretnének apás szülést. Te szeretnél?

Jó dolog-e az apás szülés? | Kismamablog
Szüléstörténet apaszemmel
http://lenardorsi.hu/csodaszep-szulesek-nagycsalados-apaszemmel/

Az apáknak is van szüléstörténetük. Olvasd el, hogyan élte át János 4. gyermekük megszületését.

Szüléstörténet apaszemmel
Apás szülés - Index Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9168845

Sokaknak segíthet, ha jelen van az apa is a szülésnél. Van aki szerint ez "mai divat" és semmi szükség rá. Sokszor feljön ez a kérdés a várandós topikokban is, hát gondoltam legyen saját topikja. Várom a véleményeket az (leendő)anyáktól és az (leendő)apáktól is.

Apás szülés - Index Fórum
Szülőszobai útmutató apáknak
http://lenardorsi.hu/szuloszobai-utmutato-apaknak/

Hogyan érezd magad jól, és minél hasznosabbnak a szülőszobán? A következő útmutatóval ebben szeretnék segíteni párodnak és Neked.

Szülőszobai útmutató apáknak
Apa a szülőszobában
http://www.anyaleszek.hu/apas-szules--cikk

Sokak szerint kár egy férfit beavatni a szülés folyamatába, én a mai napig úgy gondolom nagy hiba lett volna kihagyni ebből a páromat. Tudom sokakat riaszt a gondolat hogy amikor ő ott a szülőágyon kivan szolgáltatva az orvosoknak ne lássa senki a családból a vajúdását. Én a mai napig hálás vagyok a páromnak hogy ott volt velem.

Apa a szülőszobában
Vonjuk be az apukákat is...
http://www.anyaleszek.hu/vonjuk-be-az-apukakat-is-a-baba-szuletesebe--cikk

Vége már azoknak az időknek, amikor az apukák csak külső szemlélői voltak a gyermek születésének. Ma már ők is érdeklődnek az iránt, ami tulajdonképpen a saját életük tovább adása. Segítsük hát kedvesünket.

Vonjuk be az apukákat is...
Az apa felkészülése
http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=1829

Halász Katalin gyógymasszőr, doula tapasztalata szerint a férfiak nehezebben kerülnek bele a szülési helyzetbe. Gyakran félelmeiket, szorongásukat a nem megfelelő belevonódás, tájékoztatás okozza. Az egyéni szülésfelkészítés során az apák nem csupán elméleti tudnivalókkal gyarapodnak, de azt is megtudják, miként válhatnak fizikai és pszichikai támasszá a várandósság, a szülés idején és a gyermekágyi időszakban párjuk számára.

Az apa felkészülése
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612