Babaváró > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Babaváró > 14 weboldal. Kategória leírása: Babára várva, névadás, szülés időpontjának meghatározása, előkészületek.
Szponzorált linkek
Pampers - Terhességi naptár
http://pampers.hu/hu_HU/preg_calendar.php

Hétről - hétre. Naptár személyre szabottan. Pampers.hu

Pampers - Terhességi naptár
A szülés várható időpontja
http://bebilap.hu/terhesseg/szulido.htm

A terhesség 266 napig tart a fogamzástól a szülésig. A fogamzás legvalószínűbb ideje a peteérés körül van. Normális, 28 napos ciklus esetében ez a ciklus 14. napján következik be, a szülés várható időpontját tehát 280 napra számítjuk az utolsó menstruáció első napjától (266+14)...

A szülés várható időpontja
Nyomtatható terhességi naptár
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

Nyomtatható terhességi naptár interaktív Microsoft ® Excel ® formátumban. A felhasználó csupán beírja az utolsó menstruációs ciklus első napját, és már kész is a 28 napos hónapokra felbontott terhességi naptár! A három trimesztert különböző színnel jelöltük, valamint rövid emlékeztető emblémák figyelmeztetik a kismamát az orvosi vizsgálatok (ultrahang, alfa-fötoprotein, genetikai vizsgálat, gesztációs diabétesz, kardio-tokográfia vizsgálat) idejére.

Nyomtatható terhességi naptár
Kinek nevezzelek?
http://www.tavam.hu/index.php?cid=72

Ha már tudjuk, hogy megfogant, akkor a sok más fontos tennivaló közepette sürgető kérdésként merül fel: milyen nevet adjunk születendő gyermekünknek. Nomen est omen – a név kötelez. Ki ne szeretné, hogy gyermeke nevének már a jelentése is a legjobbat, legkívánatosabbat hordozza számára? Hátha tényleg úgy van, ahogy az ősi mondás tartja...

Kinek nevezzelek?
Névadás - Divattrendek, szempontok
http://www.kismama.hu/babavaras/nevadas/1682/

A név szerepe az, hogy viselőjét megkülönböztesse másoktól. Így volt ez már évszázadokkal ezelőtt is, ám míg a régmúltban akár lakóhelyváltáskor is új nevet kaphatott valaki, mára a névválasztás életre szóló döntés lett. Divattrendek, slágerlista. Magyar vagy nemzetiségi? Régi magyar nevek. Névadási szertartások. Kettős név. Hogyan kérvényezzünk? Névengedélyeztetés.

Névadás - Divattrendek, szempontok
Kórházba készülünk
http://www.babazo.hu/9honap/20080314-szules-csomag-a-korhazba-szukseges-fels ...

A nők életében talán ez az egyetlen csomag, amelyet már hónapokkal a tervezett indulás előtt elkészítenek. Aztán ott vár valamelyik sarokban, hogy bármelyik pillanatban felkaphassuk, és induljunk a kórházba, a nagy eseményre. Minden, amire szülés előtt és után anyának és babának szüksége lehet.

Kórházba készülünk
Dúla-blog
http://www.lenardorsi.hu/

Lénárd Orsi vagyok, háromgyermekes édesanya és dúla (görögösen doula, „szolgálatban”, azaz asszonytársi segítő) . Dúlaként várandós nőket kísérek, és segítem őket a tájékozódásban, hogy az általuk eltervezett szép szülésélményhez jussanak. Igény szerint jelen vagyok a vajúdásnál és szülésnél, érzelmi és fizikai támogatást nyújtva az édesanyáknak. A gyermekágy idején is kapcsolatban maradunk, segíteni tudok a csecsemőápolásban, szoptatásban, szülővé válás egyéb kérdéseiben.

Dúla-blog
Online terhességi, menstruáció, nőgyógyászati naptár
http://www.intima.hu/

Az oldalon ingyenes regisztrációt követően el tudod menteni menstruációs adataidat, ami alapján a rendszer automata értesítést küld számodra: mikor fog megjönni, mikor várható az ovulációd, szülésed, milyen vizsgálatokra szükséges elmenned. A site segítséget nyújt a nőgyógyászattal kapcsolatos események nyomonkövetésére, hasznos tartalommal szolgál minden korcsoportban tinédzser gondoktól a menopauzáig mindenkinek.

Online terhességi, menstruáció, nőgyógyászati naptár
Terhesseg.hu - ultrahangvizsgálat
http://www.terhesseg.hu

Intézményünk élen jár a modern eljárások bevezetésében, a korszerű - terhesség alatti - vizsgálatok magas színvonalú biztosításában. Több mint 50 szakintézménnyel működünk együtt. Ennek révén a magyarországi várandósok mintegy 25%-a részére végzünk speciális, a Down-kór és egyéb más rendellenességek várandósság alatti kiszűrésére irányuló vizsgálatot. A korszerű várandósgondozás keretében végzett ultrahangvizsgálatokon túl lehetőség van az újszülötteknél különböző szűrővizsgálatok elvégzésére is.

Terhesseg.hu - ultrahangvizsgálat
Az időpont kiszámítása
http://www.anyaleszek.hu/a-szules-idopontjanak-kiszamitasa--cikk

A menstruációs történet pontos ismerete nélkülözhetetlen a terhesség nagyságának megállapításához és a szülés várható idejének kiszámításához. Szabályos, 28 naponkénti ciklusok esetén a terhesség időtartama az utolsó menstruáció első napjától számított 10 holdhónap (azaz 40 hét vagy 280 nap). Gyakorlatban a szülés időpontjának kiszámításához a Naegele-féle számítást alkalmazzuk: utolsó havivérzés első napjához hozzáadunk hét napot és visszaszámolunk három naptári hónapot...

Az időpont kiszámítása
InforMed - Babaváró
http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/eletmod/terhesseg__szules/terhesseg/ ...

A várandósság női-férfi aspektusai. A várandósság a fogantatással kezdődik, amit nagyban befolyásol az erre történő felkészülés. A párkapcsolatban jelen lévő női és férfiszerepek, az énkép alakulása, a tudatos gondolkodás mind-mind kihat a gyermekvállalásra...

InforMed - Babaváró
Ovulációs teszter - Maybe Baby minimikroszkóp
http://shop.biobalzsam.hu/maybe_baby_minimikroszkop/maybe_baby_minimikroszko ...

A Maybe Baby minimikroszkóp használatával gyorsan és egyértelműen, 72 órás előrejelzéssel megállapítható a női nyálból, hogy melyek a termékeny, illetve terméketlen napok. Ajánljuk azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének és azoknak a hölgyeknek, akik nem használnak kémiai fogamzásgátlókat.

Ovulációs teszter - Maybe Baby minimikroszkóp
4d ultrahang - Babamozi és vizsgálat az egyben
http://www.humanhealth.hu/pid1/4d-ultrahang

Szeretné biztonságban tudni születendő gyermekét? A 4d ultrahang segítségével nagyobb százalékban lehet kiszűrni az esetleges rendellenességeket, ugyanakkor sem a babára, sem pedig a kismamára nem jelent semmi felé veszélyt. A vizsgálat mindösszesen 45 percet vesz igénybe, amire szeretettel várjuk a kismama kedves rokonait is. A 4d ultrahang képeit a vizsgálat után DVD -n odaadjuk, hogy örök emlékül szolgáljanak a pici első heteiről. Van egy nagyobb gyermeke, de a vizsgálat idejére nem tudja rábízni senkire? A babaáruház területén lévő játszóházban ingyenesen elhelyezheti a kicsit a vizsgálat idejére!

4d ultrahang - Babamozi és vizsgálat az egyben
Várandós csomag (Kismama napló)
https://www.csaladinaptar.hu/termek/varandos-kiegeszito-csomag-kismama-naplo/

Babát vársz? Az előtted álló hónapok számos intézni valót, találkozót, vizsgálatot tartogatnak számodra: a határidőnaplódban azonban a kismama csomag segítségével mindennek jut hely, ami fontos, és aminek nem szabad elfelejtődnie. A várandós kiegészítő csomag: a Lapraforgóhoz készült kiegészítő lapok kismamák számára. 88 színes oldal, A5-ös méretben.

Várandós csomag (Kismama napló)
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612