Szülésre felkészítő tanfolyamok > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szülésre felkészítő tanfolyamok > 18 weboldal. Kategória leírása: Szülésre felkészítő programok, tanfolyamok, segítő előadások.
Szponzorált linkek
Születés Hete Fesztivál
http://www.szuleteshete.hu/

A rendezvény célja a várandósok és családjuk minél szélesebb körű tájékoztatása választási és döntési lehetőségeikről, a hazai ellátás hagyományos és újszerű alternatíváiról, az informált döntést elősegítő kutatási eredményekről és a nemzetközi egészségügyi szervezetek ajánlásairól.

Születés Hete Fesztivál
A Magzat Nevében tréningek
http://www.magzat.hu/

Magyarországon ez az első internetes, de postai úton is terjesztett szülésfelkészítő tréning, amely biztosítja az elfoglalt szülőknek, illetve a kisebb településeken élőknek is, hogy megismerjék a szüléssel kapcsolatos lehetőségeket és tudatosan készüljenek erre az élményre. Emellett a program egy "jó anya" szerepét is ellátja, aki havonta felvilágosítja, tanácsokkal, javaslatokkal látja el leányát, mégis meghagyja számára a választás lehetőségét.

A Magzat Nevében tréningek
Aktív Szülés Program (ASZP)
http://www.aktivszules.hu/

Az Aktív Szülés Program a londoni Active Birth Centre-el , az ELTE Kísérleti Pszichológiai Tanszékével együttműködve segíti az Önök felkészülését a szülésre és a szülővé válásra. Jelentkezhetnek: gyermeket váró párok, vagy egyének, illetve az ő családtagjaik, és olyan párok, akik még "csak" tervezik a gyermekáldást, és érdeklődő szakemberek...

Aktív Szülés Program (ASZP)
Jöttödre várva programok
http://www.jottodrevarva.hu/

A nevem, Kis Melinda. Anya, nő, védőnő vagyok. Elkötelezett a gyermekek és a kismamák iránt. Már pályaválasztásomkor, figyelmem a babák és a várandós nők felé irányult. Akkor még kerestem az utamat, mára azonban megtaláltam. Kikristályosodott előttem, mi az én feladatom ebben az életben. Munkám, tapasztalatom, ismereteim alapján kidolgoztam, és elindítottam egy szülésre felkészítő programot. Ez 1998 óta folyamatosan működik, és „Jöttödre várva” programoknak neveztem el.

Jöttödre várva programok
Felkészítés elméleti és gyakorlati elemei
http://www.babanet.hu/publ/orsi/elemek.htm

Napjainkban a korszerű terhesgondozás szerves része a szülésre való felkészítés. Nincs kialakult és általánosan elfogadott modell a felkészítés tematikáját, illetve gyakorlati kivitelezését illetően. Minden intézmény a saját adottságainak figyelembevételével alakítja ki programját. A cél azonban közös: felkészíteni az áldott állapotban lévő nőt a terhességre, szülésre, gyermekágyas időszakra, valamint az anyaságra.

Felkészítés elméleti és gyakorlati elemei
Online Akadémia
http://www.onlineakademia.hu/course.php?id=12

Több órányi videó tananyag és bemutató azok számára akik első kisbabájukat várják. Riportok, élménybeszámolók, bemutatók. Válasz mindenre amit tudni szeretnél, hogy felkészülten és félelmek nélkül várhasd a kisbabát. Az ingyenes tanfolyamunk a legjobb ajándék minden leendő apukának vagy kismamának!

Online Akadémia
A felkészítés lehetőségei
http://www.babazo.hu/szakertok/20070314felkeszites.html

Manapság a kismamák rengeteg szülésfelkészítő tanfolyam között válogathatnak. Van, ahol a jóga segítségével kívánják enyhíteni a szülő nő fájdalmát, van, ahol beavatási rítust tartanak, és a belülről fakadó ősi, női bölcsesség fontosságát hangsúlyozzák. Mikor és hogyan kezdődtek ezek a foglalkozások? Milyen iskolák léteznek? Kell-e egyáltalán felkészítés? Pszichiáter szakértőnk írása.

A felkészítés lehetőségei
Szülősuli program
http://www.szulosuli.hu/juladula/Tajekoztato.aspx

Ma már szinte mindegyik szülészeti intézmény indít szülésre felkészítő, szoptatást segítő, babagondozást bemutató tanfolyamot. Ezeket a kórházak dolgozói - orvosok, szülésznők, védőnők, csecsemőgondozók, egyéb szakemberek – tartják, és legtöbb esetben az adott intézményen belül honos rendszerhez való alkalmazkodásra készíti fel a párokat. Érdemes azonban körülnézni a kórházaktól független szervezetek háza táján is, mert náluk több, gyakorlati információ is felhalmozódik, jobban követik a legfrissebb kutatási eredményeket (WHO), nemzetközi felméréseket, tapasztalatokat, és könnyebben ráhangolódnak a párok egyéni igényeire és érzelmi hullámhosszára is.

Szülősuli program
Gáborjáni Réka dúla és jógaoktató
http://www.jogaszules.info/

Kismama jóga, Kundalini Jóga, shakti jóga nõknek - asszonyoknak, szülésre és a szülõségre felkészítő tanfolyamok, fájdalomkezelési kurzusok.

Gáborjáni Réka dúla és jógaoktató
Mandala Jógastúdiók
http://www.mandalajoga.hu

Az Advaita Jógaközpontban szakértő jógaoktatónk várja a kismamákat egy kellemes, megnyugtató jógaórára és tanácsokat ad a szüléssel kapcsolatban! Várunk szeretettel minden kismamát!

Mandala Jógastúdiók
Anyák Iskolája tanfolyam
http://www.babaklub.com/index.php?id=14

A gyermekhez való hozzáállásáról kap képet a résztvevő. A gyakorlati képzés helyszínei óvodák, bölcsődék, játszóházak és gyermekmegőrzőnk. Különböző korosztályokkal ismerkednek meg. * Gyermeket szeretnénk * A Terhesség * A Szülés * Az újszülött és a csecsemőgondozása /0-12 hónapos korig/ * A kisgyermek /1-3 éves korig * Óvodáskor /3-6 éves korig/ * Iskoláskor /6-14 éves korig/ * Gyermek elsősegély

Anyák Iskolája tanfolyam
Szülésfelkészítő foglalkozás Veszprémben
http://www.szulesfelkeszitofoglalkozas.hu/

Dr. Szakács Marianna | pszichiáter szakorvos magánrendelője Veszprémben. A magánrendelő keretei között kezelhetőek különböző szorongásos kórképek, depressziós zavarok, pánikbetegség, fóbia, gyászreakció, különböző eredetű krízishelyzetek. Gyógykezeléseket is alkalmazok, továbbá autogén tréning, hipnoterápia, szimbólum terápia.

Szülésfelkészítő foglalkozás Veszprémben
Szülésre és anyaságra felkészítő tanfolyam
http://www.maternet.hu/

A tanfolyam célja, hogy információkat és használható, praktikus tanácsokat nyújtson a várandós anyukáknak, ezzel erősítse a saját testük erejébe vetett hitet és biztosítsa a gondmentes szülés lelki és szellemi feltételeit. Egy gyermeknek szerető, gondoskodó és harmonikus családra van szüksége, ehhez azonban elengedhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog anyuka kisugárzása. Ennek tükrében fogunk foglalkozni a várandósággal, a szüléssel és az anyaság kezdeti nehézségeivel.

Szülésre és anyaságra felkészítő tanfolyam
Szülésfelkészítő tanfolyam tudatos kismamáknak
http://www.nerifjoga.hu/oratipusok/els-oet-nap

Félsz a szüléstől és nincs kihez fordulnod? Vannak kérdéseid, amit nem tudsz kinek feltenni? Gyere el hozzám szülésfelkészítő tanfolyamomra és megmutatom neked, hogyan teheted egyszerűbbé a szülésedet.

Szülésfelkészítő tanfolyam tudatos kismamáknak
Jógaszülés
http://bebilap.hu/terhesseg/jogaszules.htm

Holisztikus szemléletű felkészítés a szülésre és az anyaságra. A Birthlight® Jógaszülés egy finom és holisztikus (tehát úgy testi, mint lelki) megközelítésmód, mely során azon dolgozunk, hogy a várandósság időszaka a lehető legpozitívabb és egészségesebb legyen mind a leendő édesanya, mind a pocakban lakó kisbaba számára.

Jógaszülés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612