Koraszülés > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Koraszülés > 4 weboldal. Kategória leírása: Koraszülés, koraszülött babák. Az idő előtti születés veszélyei.
Szponzorált linkek
Koraszülött babák
http://www.babazo.hu/9honap/20081116-koraszules-koraszulott-babak-hajlamosit ...

Szinte nincs kismama, akiben a babavárás alatt ne merülne fel milliónyi kétség a szüléssel, a baba egészségével, saját szülői képességeivel kapcsolatban. A legnagyobb és leggyakoribb félelmek egyike egészen biztosan az, vajon időben, fejletten, a "kinti életre" felkészülten érkezik-e a kisbaba. A koraszülés sok esetben rajtunk kívülálló okok miatt indul meg, más esetekben elkerülhető volna. Vajon tehetünk ellene?

Koraszülött babák
kismama.hu - Koraszülés
http://www.kismama.hu/babavaras/koraszules/1788/

Ma sem ismerjük pontosan valamennyi okot, amely a magzat idő előtti megszületéséhez vezet, de tény, hogy az utóbbi években sokat gyarapodtak az ismeretek erről a kérdésről. Ezért az is világosabbá vált, mit kell tennünk, hogy elkerüljük.

kismama.hu - Koraszülés
IndexFórum - Korababák
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9087008

IndexFórum - Korababák, koraszüléssel foglalkozó fórum.

IndexFórum - Korababák
A koraszülés sok veszéllyel jár
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=7594

Neves szakemberekkel a koraszülések számának gyarapodásáról, okairól és veszélyeiről, többek között a fogyatékosságról beszélgettünk. Mielőtt a részletekbe bocsátkoznánk, rögtön le kell szögeznem azt a tényt, hogy a mozgáskorlátozott, illetve bizonyos esetekben az értelmi fogyatékos gyermekeknél az egyik legfontosabb kóroki tényező, tehát a felmerülő gondok gyökere a koraszülöttség - mondja dr. Paulin Ferenc egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója, aki rögtön hozzáteszi: a fogyatékosság nem örökletes tényező...

A koraszülés sok veszéllyel jár
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612