Szülés megindítása > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szülés megindítása > 4 weboldal. Kategória leírása: A szülés mesterséges megindítása.
Szponzorált linkek
A magzat túlhordása
http://www.anyaleszek.hu/a-magzat-tulhordasa--cikk

Mindenki arra vágyik, hogy gyermeke egészségesen születhessen meg. A magzat túlhordása legalább olyan ijedtséget jelent a kismamák számára, mint a koraszülés lehetősége. Mivel a méhlepény a 40. hét közeledtével zsugorodni kezd és kevésbé képes a magzat helyes ellátására, a kockázat növekedhet, így legtöbb esetben megindítják a szülést...

A magzat túlhordása
Megindítás
http://www.hazipatika.com/articles/Meginditott_szules?aid=20081120184911

A születési traumák kihatnak a személyiségfejlődésre. A szakemberek a megindított szülés és a fájdalom gyorsításának hatásait is vizsgálták. A megindított szülésnél a méhtevékenység fokozására általában oxytocint vagy pitocint adnak. A szülést akkor indítják meg, ha a megállapított terminust követő két héten belül spontán módon nem indul meg, vagy ha a méhlepény elöregedett. Egyes statisztikai adatok szerint a kórházi szülések közel negyven százalékánál alkalmaznak oxytocint vagy pitocint.

Megindítás
Mikor indokolt a mesterséges megindítás?
http://drimmun.com/szules/mikor-indokolt-a-szules-mesterseges-meginditasa.html

A szülés mesterséges megindításának vannak egyéni szempontjai, de adódhatnak egészségügyi problémák is, melyek indokolttá tehetik. Pl:: Magas vérnyomással rendelkező anyáknál, cukorbeteg anyáknál, idősebb nők esetében...

Mikor indokolt a mesterséges megindítás?
Kik isszák a bábakoktélt?
http://www.hazipatika.com/articles/Kik_isszak_a_babakoktelt?aid=20090310134250

Kíméletes (?) szülésindítás... Ajánlják is, meg nem is. Fű alatt terjed a híre, a kismamák orvosoktól, dúláktól, szülésznőktől hallanak róla, de a szakemberek nem szívesen adják hozzá a nevüket. Sohasem lehet tudni... Tudományos adatok, klinikai vizsgálatok bizonyítják: nem kuruzslás.

Kik isszák a bábakoktélt?
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612