Természetes szülés > Szülés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Természetes szülés > 9 weboldal. Kategória leírása: Természetes szülés, szabadon választható szülési pózok.
Szponzorált linkek
Természetes szülés - cikkek
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk_lista&kat=95

Természetes szülés - cikkek - Baba, mama, vajúdás és szülés.

Természetes szülés - cikkek
Index Fórum: Természetes szülés
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006385

A természetes szülés topicot egy kórházi szülés lelkes leírása nyomán indítom be.

Index Fórum: Természetes szülés
Szülés, vajúdás könnyítése
http://www.nepigyogymod.hu/tunetek.jsp?csoport=noi&tunet=117

Léteznek "természetes gyógymódok", pszichoterápiás módszerek, hipnózis, bizonyos mozgásformák, gyógyteák, ülőfürdők, s bár a teljes fájdalommentesség elérésével egyikük sem kecsegtethet, mégis ezek ismerete és alkalmazása jelentős fizikai és lelki segítségünkre lehet a szülés folyamán. Ezen gyógymódok bemutatására vállalkoztunk. Természetes gyógymódok, Málnalevél tea.

Szülés, vajúdás könnyítése
Pozíciók
http://www.origo.hu/tudomany/elet/20020103szulesi.html

A vízszintes szülési pozíció kivételesen ritka a hagyományos kultúrákban, bárhol a világon. Az afrikai asszony, aki négykézláb áll, a kezével egy tuskón támaszkodik, megteheti, hogy előre-hátra ringassa magát, miközben a háta mögött égő tűz melegíti a gátat...

Pozíciók
A szülés évezredei
http://www.origo.hu/tudomany/elet/20020103aszules.html

A szülés az ősi kultúrákban mindig spirituális aktus volt. Ez összekapcsolja a múltat, a jelent és a jövőt. A keletkező életről minden vallás tisztelettel beszél.

A szülés évezredei
Természetes szülés kontra császár
http://www.anyaleszek.hu/termeszetes-szules-kontra-csaszar--cikk

Különböző emberek, különböző vélemények. És ez így van jól. Mégis meglepődtem, hogy mennyire szélsőségesen gondolkodnak az emberek erről a témáról. Ez a cikk az én véleményemről, érzéseimről szól.

Természetes szülés kontra császár
Variációk szülésre
http://www.tavam.hu/index.php?cid=5

Lehet állva, lehet ülve, lehet guggolva, lehet klasszikus pózban hanyatt fekve. Lehet apukával, lehet dúlával, lehet bábával, szülésznővel, orvossal. A legfontosabb, hogy a szülő nő biztonságban érezze magát a vajúdás minden pillanatában. Variációk szülésre rovatunk talán legizgalmasabb része a már megtörtént szülések élménybeszámolói, amely betekintést ad ebbe a fájdalmas, de varázslatos folyamatba. Megismerhetnek magyarországi szülészeteket és ott szült párokat és megtudhatják, hogy ki is az a dúla és miben segít a szülésnél.

Variációk szülésre
Az Aranyóra
http://www.anyaleszek.hu/aranyora-a-szuleszeten--cikk

Ez az aranyóra nem ékszer, hanem idő. Azt fejezi ki, hogy a kisbaba megszületése utáni első nem egy, hanem két órának meghatározó szerepe lehet az anya-gyermek kapcsolatban. Azt figyelték meg, hogy azok a csecsemők, akiknek van idejük megszületésük után azonnal az anyukájukkal tölteni néhány órát, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, kevésbé sírós babák.

Az Aranyóra
Természetes szülés
http://www.egeszsegguru.hu/news/baba-mama/termeszetes-szueles

A legtöbb kismama tart a szüléstől. Leginkább azért, mert nem tudják elképzelni, mekkora és milyen természetű fájdalommal kell számolniuk. Furcsa módon azonban mégis egyre több kismama hisz a természetes, fájdalomcsillapítóktól mentes szülési technikákban. Cikkünkben a két legnépszerűbb módszert mutatjuk be. A Bradley-módszer, melyet gyakran apás szülésnek is neveznek, megtanítja a nőt, hogy szülése részévé, ne pedig áldozatává, elszenvedőjévé váljon...A Lamaze-módszer az egyik legrégibb és legnépszerűbb természetes szülési módszer. Nagyjából minden harmadik nő Lamaze-módszerrel szüli meg gyermekét.

Természetes szülés
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612