Top 40 legújabb link > Szülés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Várandós csomag (Kismama napló)
https://www.csaladinaptar.hu/termek/varandos-kiegeszito-csomag-kismama-naplo/

Babát vársz? Az előtted álló hónapok számos intézni valót, találkozót, vizsgálatot tartogatnak számodra: a határidőnaplódban azonban a kismama csomag segítségével mindennek jut hely, ami fontos, és aminek nem szabad elfelejtődnie. A várandós kiegészítő csomag: a Lapraforgóhoz készült kiegészítő lapok kismamák számára. 88 színes oldal, A5-ös méretben.

Várandós csomag (Kismama napló)
Kérje mediátor tanácsadó segítségét
http://www.mediatortanacsado.hu/

Sándor Piroska mediátor tanácsadó segítségével a párkapcsolati konfliktusok, gyerekszületés előtti és utáni krízisek, szorongások, válás, vagyonmegosztás problémái könnyebben leküzdhetők. Forduljon szakemberhez, aki megteremti a megbeszélés kereteit és hátterét, segít megoldást találni a problémákra.

Kérje mediátor tanácsadó segítségét
Szülésfelkészítő
https://budaibaba.hu/

A Bábapont szakemberei - szülésznők, csecsemő- és gyermekápolók és gyógytornász – tartanak elméleti és egyben gyakorlati szülésfelkészítő tanfolyamokat kismamáknak és kísérőiknek a terhesség, a szülés és a csecsemőgondozás témájában, begyakoroltatják a praktikákat, érzelmi segítséget is nyújthatnak, és más módokon is könnyebbé teszik az anyukák dolgát. Elérhetőségeink: telefon: +36-1-203-6797, email: budaibabapont@gmail.com, cím: 1116 Budapest, Fegyvernek u. 52.

Szülésfelkészítő
AUM Jógaközpont
https://pest.aumjoga.hu/oratipusok/szulesfelkeszites/

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak.

AUM Jógaközpont
Terhesseg.hu - ultrahangvizsgálat
http://www.terhesseg.hu

Intézményünk élen jár a modern eljárások bevezetésében, a korszerű - terhesség alatti - vizsgálatok magas színvonalú biztosításában. Több mint 50 szakintézménnyel működünk együtt. Ennek révén a magyarországi várandósok mintegy 25%-a részére végzünk speciális, a Down-kór és egyéb más rendellenességek várandósság alatti kiszűrésére irányuló vizsgálatot. A korszerű várandósgondozás keretében végzett ultrahangvizsgálatokon túl lehetőség van az újszülötteknél különböző szűrővizsgálatok elvégzésére is.

Terhesseg.hu - ultrahangvizsgálat
Down-kór kimutatása anyai vérből
http://www.prenatest.hu

A PrenaTest képes azonosítani a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességeket az anyai vérben található szabad magzati DNS-szakaszok elemzésével. Hatékonyságát tekintve alternatívája lehet az invazív eljárásoknak (magzatburok átszúrásával járó magzatvíz-mintavétel és magzatburokboholy-mintavétel). A teszt a 9-20. terhességi hét között végezhető, ikerterhességek esetében is alkalmazható, és akár egy héten belül megbízható eredményt nyújt.

Down-kór kimutatása anyai vérből
Megbízható orvosi másodvélemény - szülészet
http://masodvelemeny.hu/szakteruleteink/szuleszet

Kérjen Ön is orvosi másodvéleményt online szülészeti kérdésekben gyorsan, utánjárás nélkül, megbízható szakembertől! A masodvelemeny.hu oldalon nyújtott szolgáltatás keretében Ön meglévő, konkrét orvosi problémára kérhet független orvosi szakvéleményt, azaz felülvizsgáltathat egy korábbi orvosi diagnózis, javaslatot.

Megbízható orvosi másodvélemény - szülészet
prof. Dr. Szabó István nőgyógyász
http://www.htsmedical.hu/doctor.php?id=8&hely=pecs

MTA.DOKTORA Professzori kinevezését követően 14 évig vezette a Pécsi Egyetem Szülészeti – Nőgyógyászati Klinikáját, ahol jelenleg is dolgozik.

prof. Dr. Szabó István nőgyógyász
Kismama fotó, baba fotó - Szabó Ivett
http://www.olyangyorsanfelnonek.hu/portfolio/foto/ujszulott

Szabó Ivett vagyok. A gyermekek fotózása a legkedvesebb témám, szeretem a kicsi emberek szépségét, ártatlanságát és mosolyát. Minden egyes találkozás egy néhány napos pici emberrel számomra egy csoda. Azt a legfantasztikusabb, ha még a pocakban, kismama fotózás közben találkozhatok először a babával. Tiszta, egyszerű fotókat szeretek készíteni az újszülöttekről, nem szeretem harsány kiegészítőkkel elvonni a figyelmet a baba szépségéről. Szerintem ezek a fotók ugyanolyan fontosak, mint egy esküvői sorozat, hiszen a picik olyan gyorsan változnak.

Kismama fotó, baba fotó - Szabó Ivett
Baba-mama cikkgyűjtemény
http://impulsermagazin.com/hu/baba-mama/

Impulser Magazin - online egészség és életmód portál. Baba-mama tanácsok, tippek, érdekességek olvashatóak naponta frissülő oldalunkon! Kozmetikumokról, táplálkozási tanácsokról, lakberendezési tippekről, egészségesen élő hírességekről, különböző mozgásformákról, gyógymódokról és még sok érdekességről olvashat portálunkon.

Baba-mama cikkgyűjtemény
Ovulációs teszter - Maybe Baby minimikroszkóp
http://shop.biobalzsam.hu/maybe_baby_minimikroszkop/maybe_baby_minimikroszko ...

A Maybe Baby minimikroszkóp használatával gyorsan és egyértelműen, 72 órás előrejelzéssel megállapítható a női nyálból, hogy melyek a termékeny, illetve terméketlen napok. Ajánljuk azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének és azoknak a hölgyeknek, akik nem használnak kémiai fogamzásgátlókat.

Ovulációs teszter - Maybe Baby minimikroszkóp
Szülés utáni depresszió kezelés
http://www.bezzegheva.hu/tunetek.html

Pszichiáterként segítek Önnek leküzdeni a szorongásos zavarokat, legyen szó akár szülés utáni depresszióról, pánikbetegségről, fóbiákról, vagy kényszerbetegségekről. Ezen tanácsadás mellett életvezetési tanácsadást is szívesen adok pácienseimnek. Keressen bizalommal és kérjen pszichiátriai időpont gyorsan, Andrássy úti magánrendelőmbe.

Szülés utáni depresszió kezelés
Terhesseg.com - Terhesség, szülés és újszülött
http://www.terhesseg.com

A baba és a mama kötődése a legősibb és legerősebb kötődés, ami létezik, nem csupán a baba születésétől kezdve, de már a fogantatás pillanatától. A baba úgy éli le születése előtti háromnegyed évét, hogy folyamatosan hallja a mama szívdobogását, valamint a mama környezetében lévő zajokat. A kismama nézőpontjából is igen meghatározó élmény a terhesség, hiszen olyan dolgokat tapasztal meg saját szervezetén keresztül, melyek kizárólag várandós állapotban történhetnek meg, és ezeket a történéseket szorosan összekapcsolja a születendő babával, illetve az anyaság érzésével. Ez az erős kötődés a baba és a mama között a legtöbb esetben akkor is fennmarad, amikor a baba már eléri a felnőtt kort. Igen sok feljegyzés született arról, hogy valakit érzelmi vagy testi trauma ért, és az édesanyja rövid időn belül érdeklődött, hogy mi történt, mivel ő is érzékelte a traumát.

Terhesseg.com - Terhesség, szülés és újszülött
Terhesség alatti apasági teszt
http://www.ddc-magyarorszag.com/apasagi_vizsgalat.php

A DDC Laboratórium által végzett apasági vizsgálat segítségével eloszlathat minden esetleges kételyt a gyermek apjának kilétével kapcsolatban. Pontos és megbízható DNS-vizsgáló eljárásaink során minden törvényszéki mintát kétszer tesztelünk, ami 100%-os megbízhatósághoz, tökéletes eredményhez vezet. A DNS-vizsgálatok elvégzésén kívül szakértői tanácsadást kínálunk a DNS tesztekkel kapcsolatban, beleértve az apasági/anyasági/testvéri és származás/etnikai hovatartozással kapcsolatos kérdéseket is. Segítünk a DNS tárolással, kielemzéssel kapcsolatos kérdésekben, és törvényszéki tanácsadást is folytatunk.

Terhesség alatti apasági teszt
Online magzat kommunikáció
http://www.kristalykert.hu/informacio/oldal/5/varandossag,-szules

Kicsit szkeptikus vagy a magzat kommunikáció kifejezés hallatán. Lépj kapcsolatba velem, és próbáld ki. Felemelő érzésben lesz részed nem kétséges. A bensőséges anya-baba kapcsolat már pocaklakó korban kialakul köztetek. A legmélyebb kölcsönhatás van a magzat, és az anya között. Ahhoz, hogy ezt megértsd, és megtapasztald nem feltétlenül szükséges a személyes találkozás lehetőség van az online magzat kommunikáció alkalmazására is.

Online magzat kommunikáció
Baba-mama fotózás
http://dfoto.hu/kismama-fotozas/

Kreatív családi, kismama, újszülött, baba, gyermek fényképek és portrék készítését vállaljuk egyedi stílusban Nyíregyházán és Debrecenben. A fotózás átlagosan 1-2 órát vesz igénybe, újszülött fotózásnál - mivel maximálisan a babához alkalmazkodunk - pedig 3-4 óra is lehet. A fényképeket a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel készítjük nagy felbontásban. Az elkészült képek akár plakát méretben is előhívathatóak!

Baba-mama fotózás
Babaruha, rugdalózó
http://www.markandchris.hu

Babaruha webáruházunkban egyedi, stílusos és egyben kiváló minőségű termékeket kínálunk. A nálunk kapható gyönyörű babaruhákat Európa legkiemelkedőbb tervezői készítik. Legfontosabb partnereink (Piccalilly, JoJo Maman Bébé, Noppies) mind vezető piaci szereplők a babaruha piacon országukban, így Angliában és Hollandiában is. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy vásárlóink igényét mindig a legtökéletesebben tudjuk kiszolgálni.

Babaruha, rugdalózó
Bababoltolcso.hu
http://www.bababoltolcso.hu

Webáruházunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet Önnek és babájának, legyen az bababútor, járóka, légzésfigyelő, bébiőr, babaágynemű, szoptatós párna, vagy akár fürdetéshez és pelenkázáshoz szükséges kellékek. Bababoltunk weboldalára folyamatosan töltünk fel új termékeket, ezért érdemes újra és újra ellátogatnia oldalunkra. Áruházunk látogatóit állandó akciókkal és kedvezményekkel várjuk. Nálunk lehetősége van megrendelésének követésére, a megrendelt termékeket pedig rendkívül kedvezményes áron szállítjuk házhoz Önnek.

Bababoltolcso.hu
MamaRose Szülészet
http://szuleszet.drrose.hu/

A Budapesten, magánklinikai környezetben működő Mamarose szülészet olyan családtervezési és szülészeti csomagokat vezetett be, melyek azon túl, hogy magukban foglalnak minden alapvető vizsgálatot (pl. ultrahang, vérkép vizsgálat), plusz szolgáltatásokkal is ki vannak bővítve, mint pl. életmóddal kapcsolatos tanácsadás. A magasan kvalifikált szakembergárda a legmodernebb berendezések használatával, illetve a kiterjedt intézményi háttérre támaszkodva bármilyen orvosi probléma megoldására képes. Hogy az ott tartózkodás minél zavartalanabbul teljen, a helyiségek kialakítása a minél bensőségesebb légkör megteremtése jegyében történt, a légkondicionált szobákban többek között széf, LCD televízió is található, sőt, a szülőszobai környezetet is az ügyféllel megbeszélve alakítják ki (pl. halk zene, illóolajok elhelyezésével). A szülészet oldalain bővebb információk is olvashatóak a Mamarose tevékenységeiről, a családtervezéstől a szülés levezetésén át a gyerekorvosi ellátásig.

MamaRose Szülészet
Szülésfelkészítő tanfolyam tudatos kismamáknak
http://www.nerifjoga.hu/oratipusok/els-oet-nap

Félsz a szüléstől és nincs kihez fordulnod? Vannak kérdéseid, amit nem tudsz kinek feltenni? Gyere el hozzám szülésfelkészítő tanfolyamomra és megmutatom neked, hogyan teheted egyszerűbbé a szülésedet.

Szülésfelkészítő tanfolyam tudatos kismamáknak
Magas színvonalú egészségügyi ellátás, biztosítással
http://biztositasegeszseg.hu

Egészségbiztosítás birtokában nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségügyi panaszával, hiszen a nap 24 órájában hívhatja a biztosító forródrótját, amin keresztül korlátlanul állnak minőségi szakrendelések az Ön számára. Nem kell többé várakoznia egy-egy diagnosztikai vizsgálatra, ráadásul gyors és minőségi ellátásban fog részesülni.

Magas színvonalú egészségügyi ellátás, biztosítással
Multifunkciós babakocsik
http://drbubobolt.hu/spl/119045/RafPol_SMART

A Dr Bubó Bababoltban a Raf-Pol babakocsik teljes színválasztéka kapható. A babakocsikon kívül megtalálsz nálunk mindent, amire babádnak szüksége lehet, legyen az etetőszék, járóka, autós gyerekülés, babahordozó, de a babaápoláshoz és fürdetéshez szükséges kellékeket is megtalálod áruházunkban. Ezen kívül játékok, játékszőnyegek, triciklik, sisakok, babacipők és babazoknik széles választéka vár a Dr Bubó Bababoltban.

Multifunkciós babakocsik
Császármetszést követő hüvelyi szülés
http://lenardorsi.hu/huvelyi-szules-csaszarmetszes-utan/

Minden asszony vágya, hogy egészséges kisbabát hozzon világra természetes úton. Ha ez mégsem sikerül, és császármetszéssel szül, talán még fontosabb a következő szülés kimenete. Ez a film megmutatja, hogy igenis lehet császármetszés után hüvelyi úton szülni.

Császármetszést követő hüvelyi szülés
Dúlás szülés
http://lenardorsi.hu/munkaban-a-dula/

számtalan előnnyel jár, ha az édesanyát a vajúdás és szülés idején tapasztalt női segítő, a dúla kíséri. Kevesebb császármetszés, beavatkozás és fájdalomcsillapítás az eredménye, és a mama elégedettebb lesz a szülésével és anyaságával kapcsolatosan.

Dúlás szülés
Császármetszés és apai bőrkontaktus
http://lenardorsi.hu/csaszarmetszes-es-korai-szorkontaktus/

Császármetszést követően a kisbaba a mama akadályoztatása miatt édesapja karjaiba majd mellkasára kerül. Mennyivel jobb dolga van így, mint ha magára maradna a szülés utáni első órákban!

Császármetszés és apai bőrkontaktus
Szüléstörténet apaszemmel
http://lenardorsi.hu/csodaszep-szulesek-nagycsalados-apaszemmel/

Az apáknak is van szüléstörténetük. Olvasd el, hogyan élte át János 4. gyermekük megszületését.

Szüléstörténet apaszemmel
Szülőszobai útmutató apáknak
http://lenardorsi.hu/szuloszobai-utmutato-apaknak/

Hogyan érezd magad jól, és minél hasznosabbnak a szülőszobán? A következő útmutatóval ebben szeretnék segíteni párodnak és Neked.

Szülőszobai útmutató apáknak
Szülésfelkészítő foglalkozás Veszprémben
http://www.szulesfelkeszitofoglalkozas.hu/

Dr. Szakács Marianna | pszichiáter szakorvos magánrendelője Veszprémben. A magánrendelő keretei között kezelhetőek különböző szorongásos kórképek, depressziós zavarok, pánikbetegség, fóbia, gyászreakció, különböző eredetű krízishelyzetek. Gyógykezeléseket is alkalmazok, továbbá autogén tréning, hipnoterápia, szimbólum terápia.

Szülésfelkészítő foglalkozás Veszprémben
Dr. Fülöp István meddőségi specialista
http://www.nemesekteherbe.hu

Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. Rendelőm korszerű magánkórházi háttérrel bír, a meddőség kezeléséhez szükséges beavatkozásokat a legmodernebb szakmai elvek alapján választjuk ki.

Dr. Fülöp István meddőségi specialista
Nőgyógyászat Tata
http://www.nogyogyaszattata.hu/

dr. Borsó György Szülész- nőgyógyász főorvos tatai nőgyógyászat. 4D ultrahang (babamozi), terhességvállalás előtti tanácsadás, teljeskörű nőgyógyászati rákszűrés és általános nőgyógyászati szolgáltatások.

Nőgyógyászat Tata
Nőgyógyászati rendelés, nőgyógyászati magánklinika Budapesten
http://www.arsmedica.hu/nogyogyaszati-rendeles-nogyogyaszati-maganklinika-bu ...

Nőgyógyászati részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos nőgyógyászati műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

Nőgyógyászati rendelés, nőgyógyászati magánklinika Budapesten
Pilates alapú gyógytorna szülés után
http://pilates-gyogytorna.hu/rehabilitacio/szules-utani-rehabilitacio/

Sok anyuka él abban a tévhitben, hogy a teste szülés után pár héttel a régi lesz. Sajnos, ez nem ilyen egyszerû, a kismamáknak sokat kell tenniük azért, hogy hasizomzatuk erejét, az általános erôállapotukat, no meg az alakjukat visszaszerezzék. Szülés után a haskörfogat nagyjából megegyezik azzal, amilyen 20-24 hetes terhesen volt. Tehát a méret lényegesen csökken, de bôven marad ledolgozni való. Központunkban pilates alapú tornával és gyógytornával segítjük a rehabilitációt, amely mind császár, mind természetes szülés után rendkívül fontos.

Pilates alapú gyógytorna szülés után
4d ultrahang - Babamozi és vizsgálat az egyben
http://www.humanhealth.hu/pid1/4d-ultrahang

Szeretné biztonságban tudni születendő gyermekét? A 4d ultrahang segítségével nagyobb százalékban lehet kiszűrni az esetleges rendellenességeket, ugyanakkor sem a babára, sem pedig a kismamára nem jelent semmi felé veszélyt. A vizsgálat mindösszesen 45 percet vesz igénybe, amire szeretettel várjuk a kismama kedves rokonait is. A 4d ultrahang képeit a vizsgálat után DVD -n odaadjuk, hogy örök emlékül szolgáljanak a pici első heteiről. Van egy nagyobb gyermeke, de a vizsgálat idejére nem tudja rábízni senkire? A babaáruház területén lévő játszóházban ingyenesen elhelyezheti a kicsit a vizsgálat idejére!

4d ultrahang - Babamozi és vizsgálat az egyben
Szülés és születés - Lélektanon innen és túl
http://www.konyv-konyvek.hu/szules_es_szuletes_lelektanon_innen_es_tul

A könyv rendkívül sokszínűen mutatja be a várandósság és szülés során végbemenő változásokat. Nagy figyelmet szentel a várandós anyában zajló lelki folyamatoknak, az anya és a magzat között épülő kapcsolat alakulásának. Az anya mellett foglalkozik az apa szerepével, lehetséges és vállalt közreműködésével, élményeivel.

Szülés és születés - Lélektanon innen és túl
Nőgyógyász, szülész, terhesség, rákszűrés, fogamzásgátlás
http://www.zatik-nogyogyasz.hu/nogyogyaszat.htm

A debreceni Szent Anna Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Rendelő által nyújtott szolgáltatások köre a szülészet-nőgyógyászat által érintett valamennyi területre kiterjed. A magánrendelő magas szintű felszereltségének köszönhetően bármilyen ambulanter - altatás nélkül megoldható - diagnosztikai vizsgálat, beavatkozás, illetve műtét elvégezhető. Rendelőnkben az alábbi szülészeti-nőgyógyászati szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: Komplex nőgyógyászati rákszűrés, Méhnyakrákszűrés, Méhtestrákszűrés Petefészekrák szűrés, LEEP (kacskonizáció, hurokkimetszés), Emlővizsgálat, Ultrahang diagnosztika, ultrahang-vizsgálatok 4D Ultrahang, Human Papilloma Vírus (HPV) szűrés, Fogamzásgátlás, terhesgondozás, Pattanásos bőr Menstruácios problémák, Nőgyógyászati fertőzések kezelése Terhesség előtti tanácsadás, kivizsgálás szülésre történő felkészítés! Bejelentkezés interneten - on-line, telefonon emailban.

Nőgyógyász, szülész, terhesség, rákszűrés, fogamzásgátlás
Atelier pilates műhely a 3. kerületben, a Kolosy tértől 2 percre
http://www.pilatesmuhely.hu

Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja önt. A Pilates edzésmódszer a folyamatos koncentrációnak köszönhetően megtanít a tudatos légzésre és mozgáskoordinációra. Torna közben a test központja, tehát a hasizmok és a gerincágyéki mély hátizmok 50-70%-os megfeszített állapotban vannak, ezáltal a törzs egésze, és főleg a gerincoszlop és a has erősödik. A Pilates kifejezetten ajánlott szülés utáni regenerációra. Óráinkon különös figyelmet fordítunk arra, hogy ön korának, fizikai erőnlétének, múltbéli sérüléseinek és életmódjából adódó egyéni sajátosságainak megfelelően sportoljon és érjen el eredményeket.

Atelier pilates műhely a 3. kerületben, a Kolosy tértől 2 percre
Szülészet-Nógyógyászat, nőgyógyász, szülész, Terhesség, Rákszűrés
http://zatik-nogyogyasz.hu/

Dr Zatik János Debreceni szülész nőgyógyász magánrendelőjének honlapja. A Szent Anna Rendelő Debrecen belvárosában található.. A rendelő felszereltsége, műszerezettsége rendkívül magas szinvonalu. A magán praxis tevékenységi köre a szülészet - nőgyógyászat által érintett összes területre kiterjed. Tevékenység:Komplex nőgyógyászati rákszűrés, Méhnyakrák,méhtestrák, petefészekrákszűrés videókolposzkóppal és mintavétellel, ultrahanggal és tumormarker vizsgálattal (Ca 125, AFP, CEA),LEEP (kacskonizáció, hurokkimetszés) - méhszájseb műtétek,Emlővizsgálat. APC rezisztencia vizsgálat Nőgyógyászati Kismütétek : Méhen belüli eszköz (spirál, hurok felhelyezés, eltávolítás) LEEP (méhnyak elektromos kacskimetszése) Méhnyálkahártya mintavétel (endometrium aspiratio, endorette) Vérzéscsillapító méhnyálkahártya aspiráció) Szeméremtesti szemölcs, condyloma eltávolítás Hymen incisio Szülészet Terhesség megállapítása Terhesgondozás Felkészítés szülésre: Ultrahang

Szülészet-Nógyógyászat, nőgyógyász, szülész, Terhesség, Rákszűrés
Dr. Debreczeni Atilla honlapja
http://www.drdebreczeniatilla.hu/

Dr. Debreczeni Atilla szülész-nőgyógyász szakorvos, telefonszám: 06-30-685-9620, rendelő címe: 1028 Csalogány utca 45/B I. em. 2.

Dr. Debreczeni Atilla honlapja
Meddőség kezelése és gyógyítása
http://www.meddosegkezeles.com

Az oldalon a meddőség kialakulásának, okainak és ezek kezelésének és gyógyításának különböző módjairól lehet tájékozódni. A lombikbébi program mellett egy kifejezetten jó alternatívát találhat az, aki ellátogat, mert a reflexológiai kezelés gyakran már önmagában elég, hogy a szervezet képes legyen akisbaba kihordására.

Meddőség kezelése és gyógyítása
Szülészet
http://xn--krhzak-rta5l.hu/szuleszet.html

Információt kaphat, hogy mi is zajlik a szülészeten. Megtalálja a Magyarországon lévő szülészeteket.

Szülészet
Hirdetések
Oldal leírása
szules.wyw.hu: Szülés katalógus - természetes szülés, otthonszülés, koraszülés, ikerszülés, vajúdás, gátmetszés, császármetszés. Baba, szoptatás, videók, szülész, nőgyógyász, szülés utáni depresszió, kórházak.
Gyűjteményünkben 234 válogatott szülés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29612